onsdag 21 augusti 2019

Onsdag 21 augusti 2019

Tanken var att vi skulle ha levererat vin till AG ikväll men eftersom vi inte skulle få leverans  till Köping förrän dagen därpå var det ju en omöjlighet. Vi bestämde oss dock för att promenera dit i den härliga kvällen och äta middag i alla fall. Som vanligt tog Erik emot oss med mycken vänlighet.
Medans vi studerade meny och valde vin, drack Stefan en Reparationsbajer från To Öl.
Vi fick lite specialanpassad mat efter att ha förklarat att vi, speciellt Charlotte, försöker hålla igen lite. Det blev oxfilé, grillade tomater, sockerärtor och vitlökssmör för Charlotte. Till Stefan nästan samma, men med pepparsås istället för smöret och så en skål pommes frites. Till maten drack vi 2009 Castillo Ygay Gran Reserva från Marquis de Murrieta, med 81% Tempranillo och hela 19% Mazuelo (Carinena) som lovade mer än den smakade. Vi hade förväntat oss ett härligt fatigt sirligt vin av traditionellt snitt men det uteblev. Inget dåligt vin men inte så där härligt fatigt som vi förväntade oss.
Vi avslutade middagen med en Diplomatico och en liten chokladboll till Stefan (där Charlotte åt kanske hälften av den fantastiskt god chokladbollen...). Vi tog en välbehövlig promenad längs kanalen hem efter avslutad middag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar