tisdag 2 juli 2019

Stockholm 2 juli 2019

Efter frukost tog vi en långpromenad i vanlig ordning. Det duggade lite när vi gick iväg men när vi kom till Drottninggatan hade regnet tilltagit i styrka och vi kände oss nödgade att köpa var sin regnkappa. Sen kunde vi fortsätta promenaden utan att bli blöta, i lugn och ro.
På väg tillbaka, på Hötorget, slank vi in på hotell Haymarket och åt lunch. Det blev varsin wrap, en med ost/skinka och en med lax och ett glas vitt vin La Croix St Pierre på druvorna Chardonnay och Sauvignon Blanc. Ett enkelt vin men ändå typ rätt gott till wrapsen.
På eftermiddagen tog vi en AW på Bishops Arms på Vasagatan tillsammans med Kalle. Charlotte och Kalle tog en Pilsner Urquell Ofiltrerad och Stefan en Brewdog Choco Libre Imperial Stout var söt, rätt frisk doft med mjölkchoklad och kanske lite fat, söt frisk lite fatig å lite bränd karaktär i smaken. Ett mycket gott friskt öl med bra kolsyra och underbar sötma och lång eftersmak av choklad och fat. Av nyfikenhet tog vi sedan en How To Skippa Efterrätten Chocolate Stout från This Is How, rätt stor torr doft med kaffe, i smaken kraftig lite bränd med kaffe, bra kolsyra och lång bränd kaffe i eftersmaken.
Till middag gjorde vi jättegoda Croque Madame👆 och drack lite Javalis Clos Fonte do Santo Cherry. Mmmmums..!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar