onsdag 3 juli 2019

Stockholm 3 juli 2019

Benjamin tog bilen till Stockholm och var framme hos oss vid lunchtid. Vi begav oss nästan genast ut i det kylslagna vädret och tog tunnelbanan mot söders höjder och Omnipollos hatt, där The Veil hade "tap take over".
Vi hade tur och kunde slå oss ned vid ett av borden ute som blev ledigt när vi kom. Första ölen för Stefan blev Henok, en imperial stout och Charlotte och Benjamin tog Broz Broz Day Day Single Hop Citra IPA. När den beställda pizza nr 4 (den med de goda vaniljmarinerade aprikoserna) kom till bordet tog vi en mycket god blåbärsfruktig, lagom syrlig blueberry, blackberry, kettle sour Black & Blue Tastee från The Veil.
När pizzan var uppäten tog vi tunnelbanan till Östermalmstorg och därifrån gick vi den lilla biten till Omnipollos Flora i Humlegården. Det var kallt men vi satt oss ned en stund med varsin lite alldaglig och inte särskilt utmärkande Ben Simcoe Single Hop Pale (kanske hade känts godare om vädret varit varmare?). 
Vi gick ganska snart därifrån mot Vasastan och stannade till en stund på Man In The Moon, där Stefan tog en Månens Amber och Benjamin en Nitro Porter från Cigar City Brewing. Charlotte kände sig nöjd och stod över. Vi stannade som sagt inte länge utan gick snart hemåt, där vi strax efter började med middagen.
Till semifinalen mellan Sverige och Holland serverades Pasta med hemgjord pesto👆 och till det den fantastiska 2016 Duemani Duemani.
Nästa dag skulle det bära av mot Köping!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar