fredag 12 april 2019

restaurang Waza fredag 12 april 2019

Mia och jag gjorde sällskap till restaurang Waza efter jobbet och mötte Stefan där. Stefan hade fått en liten provning av diverse olika öl från tappen, Mia och jag bestämde oss för en Waza Dubbel Särimner Imperial Stout, en stout med lakrits, choklad och en rätt rökig karaktär i doften som dock inte var lika framträdande i smaken.
Efter en liten stund gick Stefan vidare till fest med jobbarkompisar men Mia och jag stannade kvar. Vi åt en god Chilikorv med Västerbottenmos och rödkål och till det delade vi en IndexOutOfBounds Barrel Aged Imperial Vanilla Stout från Waza/Nerdbrewing, en stout med mycket mörka toner av espresso, mörk sirap, melass, vanilj och fat. God men oj så koncentrerad!
Vi fick in var sitt litet glas av Waza Goze the Hallon, en lätt, frisk mycket hallondoftande- och smakande gose, att liva upp smaklökarna med mellan sipparna av stouten. Tanken vara att vi skulle prova fler av Wazas stouts ikväll, men vi kände att de två små glasen stout räckte gott för kvällen. Så innan jag följde Mia till bussarna vid Odenplan, drack vi istället var sitt litet glas Waza Passion for Grape, Tack Mia för en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar