torsdag 22 mars 2018

Kick Off 21 Mars 2018


Efter en dag på jobbet var det dags att starta resan mot Italien, Toscana och producenten Duemani som håller till i Toscana c:a 15 mil söder om Florens ut mot kusten. Vi träffades och köpte lite skaffning till kvällens mat på hotellrummet. Därefter gick vi mot centralstationen för att hämta våra inlåsta väskor. Emedan hungern var påfallande så gjorde vi ett pitchstop på Bishops Arms på  Vasagatan där vi intog varsin öl, delade på en Pommes och 'afterworkade'.
Lotta tog en Kriek Boon som var mycket fruktig med tydlig körsbärskaraktär med lite bitterhet från körsbärskärnorna och balanserad syra. En härlig öl med måttliga 4% alkoholhalt. Stefan tog en Belgian Attitude with Rasberry & Cherry från Rouge Nation, som var fyllig, lite syrlig, sötaktig, låg beska och med antydan av lakritz, båda ölen var mycket goda. Efter en avslappnande skön stund återtog vi färden mot hotellet. 
Väl framme på Hotellet dukades det upp för kvällens middag som bestod av Färska räkor, ost (typ Brillat-Savarin) och medhavd Fänkålssalami från Hatz i Köping. Till det dracks det vår egen 2010 Beurton-Vincent Brut Millésimé med bra mousse och som var härligt frisk och fruktig med citrus, jäst och brioche...som vanligt alltså, mycket lättdrucket och bra😊. Maten intogs i sängen där bara TV:s brus och sömnen störde...resan hade börjat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar