torsdag 8 mars 2018

Sälen Lördagen 3 Mars 2018


Samling vid långfrukosten på samma plats som igår. Bloggning lite småprat och andra adm sysslor medans vi åt...mysigt. Skidåkarna försvann sedan för glidtest medans Stefan å Charlotte åkte till Tanndådalen för den traditionella promenaden. 
Vid hemkomst till 'Högis' blev det vidare bloggning i puben med varsin öl och en Räkmacka
Efter en skön å lugn eftermiddag blev det ett glas Champagne framåt kvällen, nämligen 2009 Pol Roger Cuvée de Réserve Brut och 2007 Delamotte Blanc de Blancs som var goda men inte bäst. Därefter beställdes bord på TB alldeles intill som finns inhyst i Högfjällshotellet. 
En rätt mysig restaurang där vi fick sitta vid ett runt bord precis vid fönstret, faktiskt samma bord som vid frukosten😊. Det blev Grill Room Burger för några Double Portabello Burger för Sanna och U.S Prime Angus med Pepparsås för Stefan, samtliga med Pommes. Drycken valdes INTE från den annars mycket välsorterade och lågt prissatta vinlistan utan alla valde öl eller vatten. Efter en trevlig och bra middag släntrades det hem den korta biten till lägenheten för att sova inför tidig uppgång på söndagen och Vasaloppet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar